9 Temmuz 2009 Perşembe

Internet Download Manager


Internet Download Manager, internetten dosya indirme hızınızı (resmi açıklamaya göre) 5 kata kadar artırabilen, bağlantı kesilmelerinde ya da indirmenin kasıtlı olarak durdurulması halinde indirmeye kaldığı yerden devam edebilen, belirtilen bir zamanda indirme işlemine başlayabilen, Youtube-Facebook-Google Video gibi pek çok video sitesinden tek tıklamayla vidyo indirebilen, indirdiği dosyaları türlerine göre otomatik olarak sınıflandırabilen, kısacası indirme ile ilgili tüm beklentileri sade, kullanımı kolay bir arayüz ve yüksek hız ile bir araya getiren mükemmel bir indirme yöneticidir.
Ayrıca birçok kaynaktan ödüle layık görülen programın*(Bkz. Ödüller) "Diğer indirme yöneticileri gibi sistemi çok kasmadığı" da kullanıcıların deneyimleri ile sabittir.

Not: Bu yazılım deneme amaçlı olarak paylaşılmıştır. Burdan indirdiğiniz programı yasal zorunluluk çerçevesinde 24 saat sonra bilgisayarınızdan kaldırmanız gerekmektedir. Eğer programı beğenirseniz, programcıları destekleyin ve programı satın alın !!!

Deneme amaçlı TAM SÜRÜM IDM;




Internette dolaşmak için kullanabileceğiniz taşınabilir/kurulumsuz (portable) yazılımlar için:



*Ödüller: Ödülleri görmek için tıkla...
**Cnet'ten bugüne kadar 8,654,422 kere indirilmiştir..

Hiç yorum yok: