31 Aralık 2010 Cuma

Foxit PDF - Nitro PDF - Bullzip PDF

PDF dosyalarını açmak için kullanabileceğiniz 2 araç Foxit Reader ve Nitro Reader.

Foxit Reader oldukça küçük boyutta ve çok hızlı bir pdf okuyucu. Üstelik de ücretsiz. Sitesindeki ".zip" linkinden indirdiğiniz taktirde, programı usb'nize atıp her bilgisayarda kullanabilirsiniz. İsterseniz de C:\Program Files\ 'a atıp programı çalıştırdıktan sonra geçerli PDF okuyucu olarak seçebilirsiniz.


İndirme Sayfası:


Portable Foxit Reader:




~~-~~-~~-~~

Nitro Reader ise hızından ziyade işlevleri ile öne çıkan bir PDF okuyucu. Oldukça fazla özelliğe sahip olan bu PDF Reader'ın en önemli özelliği sisteme sanal bir "PDF Yazıcısı" eklemesi. Bu sayede sadece çıktı alınan sayfalarda bile yazıcı seçeneği olarak "Nitro PDF"i seçtiğinizde o sayfayı PDF olarak kaydedebilirsiniz. Bu yazılım da ücretsizdir.

İndirme Sayfası:


~~-~~-~~-~~

BullZip PDF Printer diğer programlardan farklı olarak dpf okumuyor. Onun tek görevi sisteme çok işlevli sanal bir "Yazıcı/Printer" eklemek. (Nitro PDF'i kurduğunuz takdirde bu yazılıma ihtiyacınız olmaz.) Nitro PDF'in yazıcısından farklı olarak pdf,tiff gibi belge çıktıları yanında; png,jpg,bmp gibi resim çıktıları da yaratılabiliyor.Ücretsiz, küçük ve oldukça kullanışlı bir yazılım BullZip PDF Printer.

İndirme Sayfası:

Hiç yorum yok: