31 Aralık 2010 Cuma

JDownloader - Mipony

Eğer siz de internetten çok part'lı dosyalar indiriyorsanız kesinlikle kullanmanız gereken bir program JDownloader.

Örneğin internetten birçok parçaya bölünmüş bir dosya indireceksiniz ve bu dosya rapidshare gibi kısıtlamaları olan bir server'a yüklenmiş. Bu program sayesinde tüm parçaları tek tek indirmeye uğraşmak yerine yapacağınız tek şey tüm linkleri seçip kopyala demeniz. Jdownloader kopyaladığınız tüm linkleri otomatik olarak yakalayacak ve hala aktif olup olmadıklarını gösterecektir. Eğer offline değilseler, yakalanan bu linkleri seçip indir demeniz yeterlidir. Daha sonra program rapidshare, megaupload, netload, depositfiles, zshare, ... gibi serverlarda hiçbir şey yapmanıza gerek bırakmadan indirmeleri tamamlarken, captcha (indirme için gerekli karmaşık yazıyı yazma) gerektiren hotfile, fileserve, ... gibi sitelerde sadece yeri geldiğinde size sorduğu captcha kodunu belirtilen kutuya yazmanız yeterli olacaktır. Program indirmeleri tamamladıktan sonra rar'lı yada hjsplit ile bölünmüş dosyaları otomatik olarak birleştirmektedir.

Dikkat etmeniz gerekenler:
Programı kurarken indirme dizini olarak C dizini yerine D dizinini tercih edin. Eğer diskiniz tek parça ise Belgelerim kalsöründe Download klasörü oluşturup orayı hedef olarak seçebilirsiniz.

İndirme Linki:



ÖNEMLİ NOT:
Bu program JAVA ile yazıldığı için programı kurmadan önce bilgisayarınıza JAVA'yı kurmanız gerekmektedir. JAVA'nın indirme linki ise aşağıdadır.

İndirme Linki:


~~-~~-~~-~~

Mipony sistemine JAVA kurmak istemeyen kullanıcılar için JDownloader'a güzel bir alternatif. Bu oldukça hafif, sistemi kasmayan ve kullanıcı dostu bir program. JDownloader'ın son derece iyi seviyedeki kişiselleştirme seçeneklerine alışkın olanlar için ilk başlangıçta "fazla sade" gelse de zamanla kullanımına alışılabilecek kullanışlı bir program.

İndirme Sayfası:

Hiç yorum yok: