11 Şubat 2012 Cumartesi

Alet Çantası

ULTRA ISO

*.ISO uzantılı dosyaları görüntüleyebilmeniz ya da sisteminizi yormadan sanal sürücü oluşturabileceğiniz, isterseniz de cd yazabileceğiniz oldukça kullanışlı bir yazılım ULTRA ISO.

ULTRA ISO programını kurarken "SANAL SÜRÜCÜ" kurma seçeneğinin de işaretli olduğundan emin olun. Bu özelliği kullanmak istediğinizde ise UltraIso dosyası ile ilişkilendirdiğiniz elinizdeki ISO dosyasını çift tıklayarak programı açın ve denemek istiyorum deyip ilerledikten sonra klavyenizde üst taraftaki "F6" tuşuna basın. Ardından gelen pencereden "EKLE" seçeneğini seçin. Daha sonra Bilgisayarım'a gidip CD gibi görünen sürücüyü açıp kullanmaya başlayabilirsiniz.


İndirme Sayfası:



~~-~~-~~-~~

AIDA64 ise size sisteminiz hakkında oldukça ayrıntılı bilgiler sunabilen bir araçtır. Bu araç ile sisteminizdeki donanım parçalarını ve özelliklerini öğrenebilir ve böylece uygun upgrade seçeneklerini öğrenebilirsiniz.
Bunun dışında sistem sıcaklıklarını ölçerek sisteminizin ne zaman aşırı ısındığını ya da sıcaklığın kritik seviyelere ulaşıp ulaşmadığını öğrenebilirsiniz.
Eğer İşlemci (CPU), Bellek (RAM) ya da Sabit Disk (HDD)'nizde sorun olduğunu düşünüyorsanız her birine ayrı ayrı "stres test"i uygulayarak problemli parçayı öğrenebilir ya da hepsini birden seçerek genel sistem kararlılığını ölçebilirsiniz...
Aşağıdaki RAR dosyasını bir USB Bellek'e çıkarıp istediğiniz bilgisayar'da kullanabilirsiniz...

İndirme Sayfası:

Hiç yorum yok: